Bio termékcsalád

Bio termékcsalád

Szándékos formulák segítségével feltalálja szépségápolási szokásainkat. A tiszta és minőségi kozmetikumok iránti vegyész alapította, a márka természetes szépségkollekciója tápláló botanikai összetevőkkel van tele. Különösen szeretjük azokat a dimenziós színeket, amelyeket el lehet érni a krémpirosító duókkal és az arcolaj alapozó árnyalatainak árnyalatával. A Vapor Beauty termékek csak természetes, egészséges és minimálisan feldolgozott összetevőket tartalmaznak. A bio termékcsalád vállalat elökelő biztonsági státuszt szerzett a Biztonságos Kozmetikumok Környezetvédelmi Munkacsoportjától, és a legjobb természetes kozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezeket a kozmetikumokat soha nem tesztelik állatokon, és parabének, töltőanyagok vagy tartósítószerek nélkül készülnek. Viselje bizalommal ezeket a termékeket.

A tökéletes smink a bio termékcsalád termékeivel

Ha tökéletes smink nélküli megjelenésre vágyik, a bio termékcsalád márkája az Ön számára a tökéletes megoldás. A kollekció kegyetlenség nélküli és természetes kozmetikumait úgy tervezték, hogy táplálják és megnyugtassák a bőrt, miközben a kívánt színt és fedést is biztosítják. Ráadásul a termékcsalád sok vegán terméket tartalmaz, amelyeket imádunk. Szeretjük, hogy a kézműves kozmetikumok mennyire sokoldalúak és megfizethetőek, különösen mivel több mint 30 termék, mely nemzetközi hitelesítéssel rendelkezik. Egy másik kedvenc márka, amelyet drogériákban árulnak, a cocokind, mely egy természetes bio kozmetikum, és egy „tiszta és tudatos bőrápolási vonal, amely felhatalmazza a nőket”. Ez a rendkívül megfizethető sminkgyűjtemény gombaporokkal és kivonatokkal készült kiemelő botokat tartalmaz, valamint ajak- és arcfestéket céklával. A cocokind anyagi támogatásokat is nyújt vállalkozóknak, így jól érezheti magát, ha jól néz ki.

A legtisztább összetevőkből

Az Alima Pure termékeket a legtisztább összetevőkből állítják össze a maximális hatás érdekében – és a természetes sminkmárka soha nem használ szintetikus festékeket vagy teszteket állatokon. Minden évben visszaadja a bio termékcsalád zöld kezdeményezéseket, és teljes mértékben szén-dioxid-mentes. Szeretjük a különféle árnyalatokat és a csapat elkötelezettségét a megfizethető természetes és organikus szépség iránt. Au Naturale 2011 óta vezető szerepet játszik a tiszta szépség forradalmában. A naturál termékei vegán, glutén-, nem toxikus és parabénmentesek. Ezek a kozmetikumok szándékosan nem irritálóak, és kényeztetőek a bőr számára. Szeretjük a számtalan ajakszínt és amennyiben még természetes anyagokat is tartalmaz, az maga a tökély.

További bejegyzések