Éttermek bővítése

Éttermek bővítése szakszerűen

Deborah VanTrece először szakácsként és vendéglősként kapott országos figyelmet Budapesten a 100 férőhelyes Kakas étteremmel, amely jelenlegi 2600 négyzetméteres helyén 2016-ban nyílt meg, és akkoriban nem tűnt elég nagynak. Egy világjárvány, egy szakácskönyv és három új koncepció később – a negyedikkel a fedélzeten nagyban gondolkodik az étterme bővítésén, bár most már kicsiben hagyja az éttermeket.

Ha valamit megtanult abból, hogy túlélte a 2020-as ebédlőbezárást, az az, hogy a helyiségek, ahol dolgozik, kisebbek lesznek – mondta. Ott voltam a járvány előtt, amikor nagyobb teret kerestem. Nagyobbra van szükségünk! Nagyobbra van szükségünk!Most már teljesen kimentem a fejemből, hogy nem akarok ekkora teret vállalni, a kihívásokat – nem csak az ezzel kapcsolatos kiadásokat, de még a foglalkoztatást is.

Áprilisban a VanTrece megnyitotta az új kávézóját és éttermét Budapest egyik felkapott negyedében, egy 1500 négyzetméteres, előkelő, hétköznapi helyen, körülbelül 59 ülőhellyel, és az anyjáról nevezték el. Ez egy olyan koncepció, amely az anyák előtt tiszteleg világszerte, olyan ételekkel, amelyeket a nagymamáktól az anyáktól a lányokig örököltek, mint például a füstölt kacsás pite, egy német stílusú bárány csülök csokoládé stout demivel és édesburgonyás spaetzle. vagy a Persian Love Cake nevű desszert. Aki fiatalabb korában légiutas-kísérő volt, szerte a világon élt, és utazásai során kulináris hatásokat szerzett.

Az egy olyan kávézó és étterem, amely egyértelműen nők tulajdonában van, és nőkről szól mondta, bár nem túl nőiesen. Lánya, Kursten Berry a csoport italigazgatója, és hamarosan bővülni fog az étterem családjával. A Kakas étterem egy kőhajításnyira lesz hamarosan az új Lizard étteremtől, amely a tervek szerint idén ősszel nyílik meg a lánc részeként. A Dulcet Berry tervezi, VanTrece kreatív igazgatója. Ez a koncepció nagyobb hangsúlyt fektet a 40-50 férőhelyes bárra, amely csak tagság lesz, bár a 26 férőhelyes éttermi oldal mindenki számára nyitva áll majd, mondta.

Júliusban pedig jön az új étterem nyitás, ami az Opera mellett található. Az étlap a latin lélekre fog összpontosítani, de nyugodtabb légkörrel. Annyira frusztrált lettem a latin országokból vagy latin befolyású országokból származó ételek amerikai változata miatt. Valami olyasmit akartunk, amit valóban megtapasztalhatna ezekben az országokban, ami egy kicsit nyugodtabb, csendesebb és nyugodtabb. Az ember bemegy a mexikói éttermekbe, ahol élénkpiros és élénk narancssárga. Más utat akartunk választani.

A három új étterem közelsége nagyon szándékos. Olyan csapatot épít fel, amely a csoport összes koncepcióján belül jól képzett. Whitney Thomas és Christian Bell szakácsok átfedhetik egymást, és támogathatják egymást is rendelkezésre áll. A cél az, hogy olyan ütemtervet kínáljunk, amely lehetővé teszi a csapat számára, hogy szükség esetén szabadságot vegyen ki a családdal vagy az utazással.

A járvány miatt csökkentette az éttermek nyitvatartási idejét, és úgy találta, hogy az étterem jövedelmezőbb lett. Tehát ragaszkodunk ehhez, és gondoskodunk arról, hogy legyen elegendő pihenőidő és állásidő a személyzet számára, hogy megfiatalodjanak. Ez nem olyan dolog a múltban, amire nagy hangsúlyt fektetünk, ügyelve arra, hogy vigyázzunk magunkra.

A Kakas pizzéria például nem kínál ebédidőt. Azt mondta, hogy Thomasra bízza annak eldöntését, hogy Serenidad kínál-e ebédet. Arról van szó, hogy erős kisegítő személyzetünk van, jó béreket fizetek… és az, hogy rendszeresen a helyszínen, a helyszínen vagyok, hasznos. Ki tudom tölteni, ha valaki fáradt. Ez a szervezetünkön belüli bizalom kiépítéséről szól, és ez egy nagyon szorosan összefüggő csoport.

További bejegyzések