kapumarket

Kapumarket webáruház

Szeretnék bemutatni önnek egy immáron 30 éve Kaputechnikai dolgokkal foglalkozó céget.
A cég Zalaegerszegen helyezkedik el a város szélén. Helyben van egy irodánk, ahol Hétfőtől-Péntekig várjuk kedves ügyfeleinket. Rendelés, szerelés, technikai segítség, mindenben segítségükre vannak a munkatársaink.

Webshopunkról

A mai világban szinte mindent a kényelem irányít, ezért a helyi iroda mellett szükséges volt egy könnyebb lehetőség is, amin az ügyfelek termékeket tudnak rendelni. Jött az ötlet, hogy lehetne egy WebShop. A Weboldal hosszú idő után elnyerte végleges designját. Termékeink sokasága folyamatosan bővül az oldalon.

Áraink

A forgalmazott termék árát folyamatosan változtatjuk, hogy minél kedvezőbben tudjuk adni önöknek. A konkurens cégek áraik alatt vannak így is a termékek, mert nekünk a célunk, hogy a legolcsóbban tudjuk adni, olyan árért ami Magyarországon sem elérhetetlen.

Akciók

A Weboldalon számos termék olcsóbb mint helyben, érdemesebb onnét rendelni a kiválasztott termékeket amit forgalmazunk. Lehetőség van Extra kedvezményre is minden héten! A heti exkluzív ajánlataink folyamatosan változnak.

Sok neves gyártó termékeit forgalmazzuk például: Hörmann, LIFE, PROTECO, GardenGate, Nice, Sommer, Tecno.

Forgalmazunk tőlük

– Egy / Kétszárnyú automatika szettek
– Toló / Uszókapu szettek
– Garázsnyitó szett
– Szekcionált garázskapu
– Távkapcsolók
– Fotocellák
– Vevőegységek
– Vezérlések
– Beléptetők
– Elektromos motor alkatrészek
– Villogók
– Antennák
– Rugók
– Síkmágnesek
– Sorompók
– Vasalatok

Termékek minősége

A minőség az egy nagyon fontos és kulcs értékű szó. Nagy általánosságban ez a második kérdés a termékről az ár után. Minden termékünk kiváló minőségű, első osztályú termék. Neves gyártóink nem adnak ki alacsony minőségű terméket a kezükből.

Kiszállítás

A szállítást a GLS futár cég végzi elektromos robogókkal. Amennyiben (általában) 12 óráig le van adva ön által a rendelés, másnapra ki tudja szállítani a futár.

Technikai segítség

Természetesen Kapunyitó szett beszerelésében is tudunk segíteni. Szerelőink korrekt áron dolgoznak, kiváló szakemberek. Szerte az országban járnak kapukat beszerelni/javítani.
Telefonon mindig elérhetőek, szólnak időben mielőtt mennének szerelni. Rugalmas az időbeosztásuk.

Elérhetőség

Cím: 8900 Zalaegerszeg Hock János utca 47.
Tel: (06 92) 599 217
Email: info@liftgeneral.hu
Facebook: https://www.facebook.com/liftgeneral/

További bejegyzések