Horgászhely szállással

Horgászhely szállással

Nincs kristálygömbje a halakban leggazdagabb horgászhely szállással megtalálásához? Szerencsére vannak olyan nyomok, amelyek nem hazudnak abban, hogy kiássák a halakat, és maximalizálják a siker esélyeit. Csak ki kell nyitni a szemét!

A halak mozgásának jelei

Igen, a trollozás nagyszerű módja a halak gyors megtalálásának. De a tó összetevői és az azt körülvevő természet mind jelenlétük jelzői.

  • Vízbemenetek, vízleeresztések és egyéb kimenetek
  • Szigetek vagy szárazföldi pontok
  • A sekély tengerfű vagy bogyók, amelyek haltápot termelnek
  • Lehullott fák, függő növényzet vagy rekedt tuskó
  • Sárkák, hódfészek vagy sziklahalmok
  • A lejtők: a partok közelsége, ahol hirtelen megnő a mélység

Figyeljen a szelek irányára is. A halak hajlamosak visszahúzódni az épületek oldalára, amelyeket a szél folyamatosan ugyanabba az irányba üt.

Bathimetrikus térképek és egyéb eszközök

Az echosounderek (szonárok), a GPS vagy más, a víz alatti halakat érzékelő technológiák mellett más eszközök is rendelkezésre állnak a halászati ​​élmény javításához.

Ezek közül a batimetriai térkép, amely a tó aljának domborművét ábrázolja. Ez az ideális eszköz a víztest összetételének megértéséhez! Minél közelebb vannak a batimetrikus görbék, annál meredekebb a fenék lejtése. Ezzel szemben minél tovább vannak a vonalak, annál alacsonyabb a fenék lejtése. Ezek értékes jelzések a hideg és mély területek (gödrök) és felszíni területek felkutatására, ahol nyáron forró lesz a hőmérséklet. Nem tudja, hol talál ilyen típusú kártyákat? A Navionics webhelyéről letöltheti víztestének batimetriáját.

A szonár másik nagyszerű alternatívája az Avenza PDF Maps alkalmazás. Ha PDF területtérképpel kombinálja, ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a tó pontos helyzetét geolokalizálja a nyomok vagy a dobások mélységének rögzítése mellett. Ezenkívül offline módban is működik, ami a legtávolabbi helyeken sem jelentéktelen.

Most már mindent tud a horgászatról, így nem marad más mint felkeresni a Györgybirtok horgászhelyet szállással.

Horgászhely szállással a vadonban

Országunk szerencsére bővelkedik romantikus erdei szállásokkal. Mindenki megtalálhatja az eldugott, természetközeli helyeket. Akad néhány olyan horgászhely szállással az erdőben, mely akár wellness szolgáltatásokat is kínál a megfáradt horgászoknak.

Ezen felül a Balaton partján szállások sokasága várja a horgászni vágyókat. Található itt a szállodától kezdve az apartmanokon át, a kempingekig minden, mi szem és szájnak ingere.

További bejegyzések