A fogyás és a kalória

A fogyás és a kalória

A fogyás és a kalória kéz a kézben járnak. Fogyjon le 5 kilót egy hét alatt! Ez egy olyan cím, amelyet mindenhol látunk. És bár lehetséges, hogy valaki ennyit veszíthet ebben az időszakban, ez valóban az anyagcseréjétől és az Ön számára egyedülálló egyéb tényezők rengetegétől függ, beleértve a fizikai aktivitást és a test összetételt.

A fogyás és a kalória

A fogyás végül visszatér a kalória fogalmához, a kalória elfogyasztásához fogyasszon kevesebbet, mint amennyit eléget, és lefogy.És bár alacsony szénhidráttartalmú étrend mellett gyorsan lehet fogyni a víztől, én biztosan nem támogatnám.Maga a diéta elcsalhatja Önt abban, hogy ez az étkezési stílus működik – amikor valóban, akkor visszaszerezheti, amit elvesztett, amint újra szénhidrátot fogyaszt.Ez hihetetlenül elkeserítő érzés lehet, ha egy hétnél tovább tartó eredményeket szeretne.

A táplálkozási tanácsadásban szerzett tapasztalataim alapján a legtöbben hajlamosak vagyunk olyan ételeket falatozni, amelyek nem tápanyagokban sűrűek, de magas a kalóriatartalom. A fogyás és a kalória esetében fő bűnösök gyakran finomított szemek, például gabonafélék, chipsek, kekszek és sütik, valamint kalóriatartalmú italok, például gyümölcslé és szóda formájában is előfordulnak.A cukros italok kihagyása gyakran a legegyszerűbb módja a gyorsabb fogyásnak .Nem érzed jól magad az italoktól, ezért a legjobb kiindulópont az, ha kicseréled őket habzó vízre vagy cukrozatlan teára és kávéra.

Ügyeljen az elfogyasztott ételekre

Ha a fogyás felgyorsítására törekszik, ügyeljen az elfogyasztott ételekre, amelyeket nem maga választ.Gondolj: ételtolók a munkahelyen vagy a gyerekek maradékai.Annak észrevétele, hogy valójában honnan származnak az extra kalóriák, egy újabb lépés jobb és jobb választáshoz rövid és hosszú távon.

Ha továbbra is fogyni akar, van néhány tipp, amely szinte mindannyiunkra érvényes – és ezek olyan fogalmak, amelyeket mostantól kezdve a gyakorlatban is alkalmazhatunk.

A fogyás titka, az egészség és a testkép összetett téma – mielőtt eldöntené a diétát, meghívjuk Önt, hogy tágabb perspektívát nyerjen, ha elolvassa a diétakultúra veszélyeit.

Fogyasszon folyamatosan több zöldséget

Ez ilyen egyszerű, ígérem! Ha arra gondol, hogy bármilyen ételt főleg zöldségként készítsen el (legalább 50% -át minden étkezésnek), akkor jó úton jár az egészség javítása érdekében. Nem csak a fogyást segíti elő ha zöldséget fogyaszt folyamatosan, hanem az egészségére is jó hatással van.

További bejegyzések