Finom kávé

A 2010 elején alapított egy több kultúra vendéglátási stílusainak ötvözete, melynek alapítói a finom kávé ízét szeretnék eljuttatni az emberek számára. A kávézó odafigyel minden részletre és a magas színvonalra, valamint a közösség erejének összevonására, amely építi az emberi kapcsolatokat. Kávézónk mindig is gyorsan fejlődött, attól függetlenül viszont soha sem rohantunk. Az alázat és a céltudatosság vitt minket előre, és persze a kedves fogyasztók elégedettsége.

A finom kávé forrása

Számunkra az erős, egészséges, szakmai és baráti kapcsolatok kiépítése és fenntartása partnereinkkel elengedhetetlen a sikerünk szempontjából. Mivel az ízletes kávé elkészítéséhez annak a forrása is kiemelten fontos. Termelő partnereink a barátaink. Kiterjesztett globális csapatunk kulcsfontosságú tagjai. Mindannyian ugyanazon együttes cél érdekében dolgoznak a minőségi speciális kávé mellett, amelyet a lehető legfelelősebben és fenntarthatóbban szereznek be.

A beszerzési filozófiánk az, hogy segítsük termelőinket az előállítási költségeket tekintve. A kialakított kapcsolatok általában hosszú élettartamúak és minden résztvevő számára hasznosak. Ahol lehetséges, hosszú távú szerződéseket kötünk partnereinkkel azzal a szándékkal, hogy bizalmat nyújtsunk nekik a jövő tervezéséhez. Képesek vagyunk biztosítani a hosszú távú ellátást. Továbbá a kávézó vendégeinek lehetőségük legyen affinitást kialakítani az általuk fogyasztott kávé ízvilágával kapcsolatban.

A finom kávé sokféle forrásból kapható – de a kivételes kávé, amelyet olyan emberek nyernek, akik osztják a legfontosabb értékeinket, nem túl könnyen találhatóak meg, de ha mégis az sok kemény munkát igényel.

A kávézó környezettudatossága

A fenntarthatóság körüli jelenlegi mélypont és annak szükségessége, hogy kollektív emberi fajként tiszteljük és gondozzuk a föld értékes erőforrásait, most sokkal fontosabb, mint valaha. Fontosnak tartjuk, hogy elmélyüljünk abban, mit jelent az igazi felelősség, és hogyan tudjuk ezt fenntartható módon megvalósítani a kávézó területén belül és kívül is.
Célunk, hogy a fenntarthatóságot a lehető legteljesebben vizsgáljuk. Éppen ezért a környzettudatossága csapatunknak kiemelkedő, és rengeteg ötlettel segít mindenki, hogy hogyan is lehetne megoldani a környezetvédelmet a kávézó berkein belül.
Évente több 1000 darab műanyag palackot, illetve kávézacskót takarítunk meg a hulladéklerakókból egy automatizált rendszer használatával.
Csészeink és fedeleink olyan anyagokból készülnek, melyek teljesen komposztálhatóak, így a Moto-cafe kávézó is rengeteget hozzá téve bolgyónk védelmének érdekében.

További bejegyzések